bodyarmour-skyddsvastar

 

Skottsakervast-dyneema

Skyddsvästen från SBA ovan är tillverkad av Dyneema och finns i olika skyddsklasser. Västen ger skydd mot skjutvapen och vassa föremål. Vanligaste skyddsklassen är RPS1. Denna skottsäkraväst kan bäras dolt under en vanlig skjorta eller tröja. Lämplig för civil bevakningspersonal och poliser.

Dyneema:

Dyneema för personskydd

Dyneema används i skyddande hjälmar, västar, sköldar och inlägg för att skydda mot ett brett spektrum av ballistika hot. Personligt skydd, gjort med Dyneema, hjälpa till att skydda "vardagshjältar" -som soldater, polistjänstemän, kommersiella piloter och högprofilerade civila och vakter.

Dyneema Soft Ballistic (SB) lösningar används i västar och kläder för att ge livräddande skydd mot handeldvapen ammunition och knivar.

Dyneema ingår i ballistiska insats västar och hjälmar för att skydda mot tyngre och mer genomträngande hot som gevär och snabba fragment, såsom de från IED.

Dyneema för material skydd

På land: Dyneema ger fordon i kampen mot hotet från vägbomber och IED. Denna extra skydd har positionerat vårt material som ett krav i fordon som pansarfordon (APC), samt Humvees och minor skyddade fordon.

I Luften: Dyneema skyddar militära helikoptrar och flygplan från nya ballistiska hot och maximera nyttolasten och flygtid. I civila flygplan, förstärker Dyneema ® hyttdörrar att skydda piloter mot en rad hot.

På sjön: Dyneema är ett idealiskt material för armering båtar som drar nytta av en blandning av skydd och hastighet, vilket är varför de är så allmänt i jaktplan, sol båtar, snabba patrullbåtar och offshore patrullfartyg. Dyneema ® används också för att skydda de mest kritiska delarna av större fartyg, så kvartalen besättningen eller kommunikationssystem.

Dyneema är med dig när det är viktigt att förbättra prestanda och skydd mot åldrande, fukt och höga temperaturer.

 

 

 

LÄNKAR:

 

 


Copyright © Best Buy Sweden 2012 Alla rättigheter reserverade.